COVER BOY S

Cover Boy S

Språng: 2500 kr

90 dygnsdräktighet: 5000 kr

Moms tillkommer

Cover Boy S präglas av ett stort fullblodsinslag, vilket gett honom elegans och en fantastisk skritt och galopp. Han är välhoppande med stor försiktighet och vid sitt 70 dagarsprov i Schlieckeu 2011 belönades bl.a. med två 9:or för karaktär och konstitution.

Hans slutbetyg i hoppning blev 8,39

Cover Boy S har en säker prestationsstam, fadern Cartani har framgångsrikt tävlat i 160 hoppning där både hans far Carthago och mor Taggi är mästerskaps hästar och var mycket framgångsrika i sporten.

Modern Flanell har lämnat fyra avkommor i svårklass, där Candaro och Castor gått 160 och Clavius 150 samt Aviator i 140 hoppning.

Cover Boy S debuterade hösten 2014 själv i svår hoppning och hade flera placeringar i 140 med sin ryttare Victoria Almgren

Mormodern Violis har lämnat hingsten Lehnbach som gått svår, mormorsmor Tabelle har sönerna Calypso I – IV och Congress samt dressyrhästen Granit med guldmedaljer från såväl OS samt VM och EM. Ur denna stofamilj kommer även hingsten Askari med meriter i 160 hoppning och internationella hopphästarna Casanova, Lovely Boy och Corian. Ägare är Team –S, Helene och Thomas Sandström

Cover Boy S äldsta årgång är tre år 2016, han präglar sina avkommor med en mycket bra typ och temperament

 

Avkommor Cover Boy S från vänster

Country Boy S moder e. Cor de la Bryere

Clover Boy S moder e. Cardento

Colibri S moder e. Lavirco

 

Länk:http://www.blup.se/sv-SE/horses/237280

 

 

CARTANI - LAVAL II - OTHELLO