QUICK ORION DÉLLE

Quick Orion dÉlle

Quick Orion dÉlle är en Selle Francais hingst med de främsta blodslinjerna från SF där han själv var den bästa hopphingsten i sitt 70 dagarsprov , Redefin 2005 med ett hoppindex på 134.21 med bland annat 9.5 i betyg för sin hoppning.

Quick Orion dÉlle har meriter i 1.50 hoppning och har ett index i Tyskland på 122 och har lämnat avkommor i svår klass hoppning, han är godkänd i Holstein, Oldenburg och de Sydtyska förbunden.

 

Fadern Quick Star som under Meredith Michaels Beerbaum hade en internationell karriär på högsta nivå är i dag fortfarande lika aktuell som förvärvare med en 24.de plats på rankingen 2016, sonen Big Star tog vid OS GULD under Nick Skelton vid senaste olympiaden i Rio de Janeiro

 

Modern Harmonie dÉlle har förutom Quick Orion dÉlle lämnat ett helsyskon i Fixdesign Pop Lady dÉlle i 1.50 hoppning och dottern Loupiote dÉlle som gått 1.35 innan avel.

 

Mormodern Toscane dÈlle har lämnat de godkända sönerna Bayard dÉlle och Gribouille DÉlle som båda gått 1.60 samt två 1.40 hästar och flera framgångsrika döttrar i avel där Capucine dÉlle l ( e. Jalisco B ) lämnat de godkända sönerna Germino dÉlle och Zangersheide ägda Niagara dÉlle ( e. Quick Star )i 1.60 – Quick Orion och Niagaras mödrar är helsyskon, som mormor ligger Capucine dÉlle i 1.60 hästen Rye de Mai .

 

Mormors mor Jesabelle dÉlle har bröderna Saphir dÉlle, Alfa dÉlle och Bombay dÉlle godkända i SF

Samt dottern Girouette dÉlle med avkomman Nikyta dèlle i 1.60, Jesabelle dÉlles moder Pleine dÈspoir har genom dottern Hermone dÉlle lämnat de godkända sönerna Prince, Tic Tac, Ascot och Butin alla med stuteri prefixet dÉlle och återfinns även hos godkände Dissident dÉlle som mormor.

Jesabelles moder Gazelle är helsyster till den gode förvärvaren Double Espoirs moder.

 

Quick Orion dÉlle kommer ur en av de mest prestationsavlade stostammarna i Europa med förutom nämnda hästar ett stort antal sporthästar i svår klass.

 

Quick Orion dÉlle

Språng 2500 kr

90 dygns dräktighet 6000 kr

Moms tillkommer