HOOCH DK

Hooch DK

Hooch DK är född i Holland hos Bas Huybregts, Stal de Krochten  och godkändes i Zangersheide som treåring där han fick omdömet; stor kapacitet, bra teknik med starkt avstamp och snabba reflexer. Hooch DK är tävlad i Holland och Belgien på nationell 1.40 nivå och spåddes en lovande framtid, tyvärr har en skada satt stopp för hans fortsatta tävlingskarriär.

Han är en hingst med en mycket god ridbarhet, arbetsvilja i kombination med ett gott temperament. 2016 hade Hooch DK två avkommor med till SSHS Auktionen där High Five DK var den högst betalda och i Holland såldes avkomman Hooligan R Z på Sale of the Rising Stars för € 43000, Hooligan R Z var sexa i det hollänska VSN Cup ( motsvarande Fyraårs Breeders ) och femma i samma årgångstävling på Zangersheide där han även var i final som femåring med 4 fel omhoppningen på UVM. I Sverige finns även Happiness DK som tävlas av Jörgen Larsson,  bl.a i final på

Champion of the Youngsters 2016 och segrade bland femåringar i Halmstads Youngster 2017 som enda felfria i sin årgång.

Hooch DK avkommorna har trots små årgångar väckt ett stort intresse hos ryttarna i Belgien och Holland på tävling då de har hoppat med stor kapacitet och fin teknik.


Fadern Dulf van de Bisschop startade en fin karriär i Holland som unghäst och exporterades sedan till USA där han varit framgångsrik till 1.50 hoppning , hans mor Secret Love Wonderland har lämnat tre godkända hingstar samt två 1.55 hästar och en i 1.60 hoppning.


Modern Puck II har Hooch som enda avkomma, hon tävlades i 1.45 hoppning först i England och sedan i USA.


Mormodern Siendefie har två avkommor -Puck II och Careful Z som lämnat hingsten Vagrant Z som är påväg upp i klasserna med fina resultat som sjuåring i 1.40

Även Siendefie såldes till USA där hon tävlats i 1.60 klasser


Mormors mor Keezeta gick 1.60 hoppning med Rodrigo Pessoa


Hooch DK ägs av Blädde Gård och verkar genom ettsto licens SWB eller registreras i Zangersheide


Hooch DK mäter 172 cm och är född 2007
HOOCH DK

Språng: 2 500

90 dygnsavgift: 6000


Moms tillkommer